ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ
У КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ
   
Семінар на тему: “Поширення та практичне застосування результатів державних статистичних спостережень зі статистики промисловості у 2020 році”
    31 січня 2020 року у Головному управлінні статистики відбувся семінар на тему: “Поширення та практичне застосування результатів державних статистичних спостережень зі статистики промисловості у 2020 році”.
    У роботі семінару взяли участь спеціалісти Головного управління статистики та представники Департаменту економічного розвитку і торгівлі, Департаменту інфраструктури та промисловості, Департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської обласної державної адміністрації, Департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницького, управління економічного розвитку, інфраструктури, торгівлі та адміністративних послуг Кропивницької райдержадміністрації.
    Присутніх проінформовано про зміни у методології проведення державних статистичних спостережень зі статистики промисловості та ознайомлено зі статистичними публікаціями Головного управління статистики. Особливу увагу приділено питанню практичного застосування та використання зведеної статистичної інформації зі статистики промисловості.
    Учасники заходу брали активну участь в обговоренні представлених тем та висловили пропозиції щодо подальшої співпраці.
© Головне управління статистики у Кіровоградській області