ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ
У КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ
   
Семінар на тему: “Інформаційно-публікаційна діяльність органів державної статистики”
    7 листопада 2019р. в актовому залі Головного управління статистики був проведений семінар з фахівцями та студентами Кропивницького коледжу механізації сільського господарства на тему: “Інформаційно-публікаційна діяльність органів державної статистики”.
    Студенти навчального закладу мали можливість ознайомитися із основними завданнями та функціями органів державної статистики, переліком статистичних видань.
    Фахівці управління ознайомили присутніх із Законом України “Про державну статистку”, який регулює правові відносини у галузі державної статистики, визначає права і обов’язки органів державної статистики, організаційні засади здійснення державної статистичної діяльності.
    Звернули увагу, на офіційний вебсайт Головного управління статистики, який є досить популярним серед користувачів, завдяки розміщенню оперативної статистичної інформації за видами економічної діяльності та у розрізі міст і районів області, а також про можливість ознайомлення зі статистичною інформацією у соціальній мережі Фейсбук.
© Головне управління статистики у Кіровоградській області